Ledetråd #5 - Pynt til Juleblusen

Vores Julebluse har hals, bærestykke, krop og ærmer. Nu skal vi pynte den!


Vil du bukke halskanten dobbelt?

Halsen (på dame- og herreblusen) kan bruges med høj hals eller bukkes ned til dobbelt halskant. Hvis du vil have en dobbelt halskant, bukkes ribben dobbelt ind på indersiden af blusen. Sy ribben elastisk for at undgå at den strammer og vipper udad (se video nederst på siden hvordan man syr elastisk).

KNUDE:

Der skal laves en knude i toppen af hver nissehue og hver juletræ. Knuden bindes rundt om en maske. Klip 2 tråde natur (nissehuen) / gul (juletræet), på ca 10 cm. Læg trådene sammen, brug en nål og træk trådene igennem i toppen af den natur / gule maske på hver nissehue/juletræ, begge tråde ligger på retsiden, på hver side af masken. Bind en knud, derefter bindes en kunde til modsat vej – se figur. Klip trådene så de bliver ca ½ cm (nissehuen) / 1 cm (juletræet).

Nu er vores Julebluse klar og vi glæder os til at se din. Del dine billeder med på og tagge dem med #dropsalong og #DROPSChristmasKAL. Husk også at sende billeder til os i vores #dropsfan gallery!

Fik du også lyst til at strikke Nissehuen som bliver vist på nogle af billederne? Du finder den her (DROPS Children 41-19).

Har du brug for hjælp?

Nedenfor finder du en liste over videoer som kan hjælpe dig færdig med din Julebluse.

Er du stadig i tvivl? Skriv til os i formularen nederst i opskriften, så vil vores strikkeeksperter prøve at hjælpe dig!

Skriv en kommentar eller et spørgsmål til denne ledetråd

Din mailadresse vil ikke synes. Obligatoriske felter er markeret med *