Change language:

DROPS 104-44 by DROPS Design
"Een sprankelende kerstster voor de boom..."
Kerstster van ”Cotton Viscose” en ”Glitter”.
DROPS 104-44
Afmetingen: ca 9 cm hoog
Materialen: DROPS Cotton Viscose van Garnstudio,
50 gr nr. 02, naturel of nr. 17, beige
En gebruik: DROPS Glitter van Garnstudio,
2 klosjes nr. 02, zilver

DROPS Haaknaald 2,5 mm.

(Ga verder naar het patroon...)

Zie deals en de kleurenkaart van: DROPS CottonViscose / DROPS Glitter

Opmerkingen (9)

Print Pattern Print Photo

De volgende kwaliteiten kunnen als alternatief voor DROPS CottonViscose gebruikt worden. Alle prijzen zijn geldig per 05/03/2015.

DROPS Instructievideo: Halve vaste (hv)

DROPS Instructievideo: Losse (l) - kettingsteek

DROPS Instructievideo: Ring van lossen

DROPS Instructievideo: Vaste (v)

Kunt u de gewenste video niet vinden, dan kunt u hier klikken om naar de DROPS Video Index te gaan.

Garen type
 • DROPS COTTON VISCOSE UNI COLOUR (50g)
  2.80 EUR
 • DROPS GLITTER GOLD & SILVER (10g)
  2.00 EUR
Type de fil
 • DROPS COTTON VISCOSE UNI COLOUR (50g)
  2.80 EUR
 • DROPS GLITTER GOLD & SILVER (10g)
  2.00 EUR
Kerstster: Haak met haaknld 2,5 mm en 1 draad Viscose en 2 draden Glitter.
1e tr: Haak 4 l en sluit deze tot een ring met 1 hv, 1 l.
2e tr: Haak 6 v in de ring. Eindig met 1 hv in de eerste v, 1 l.
3e tr: 2 v in elke v = 12 v. Eindig met 1 hv in de eerste v, 1 l.
4e tr: * 1 v, 1 l (=boogjes), 1 v in de volgende st, 4 l, 1 v in de 4e l van de haaknld, 1 l *, herhaal steeds *-* (= 6 boogjes) en eindig met 1 hv in de eerste v, 1 l.
5e tr: * 1 v in het boogje, 8 l, 1 v in het volgende boogje *, herhaal steeds *-* 6 keer, en eindig met 8 l en 1 hv in de eerste v, 1 l (= 6 bogen).
6e tr: Haak in de eerste boog als volgt: * 3 v, 3 l, 1 v in de 3e l van de haaknld, 1 v, 3 l, 1 v in de 3e l vanaf de haaknld, 1 v, 3 l, 1 v in de 3e l vanaf de haaknld, 3 v *, herhaal steeds *-* 5 keer
Haak in de laatste boog als volgt: 3 v, 3 l, 1 v in de 3e l vanaf de haaknld, 1 v, 20 l, 1 v, 3 l, 1 v in de 3e l van de haaknld, 3 v *. Eindig met 1 hv in de eerste v. Hecht af.

Om de ster te verstevigen kunt u hem in suikerwater of spa dompelen en laten drogen.


Heeft u hulp nodig?

Neem voor meer hulp bij de patronen contact op met de winkel waar u uw garen heeft gekocht. Als u DROPS garen heeft gekocht, bent u zeker van deskundige hulp van een winkel met verstand van DROPS patronen. Je kan ook kijken in onze instructie video's.

Onze patronen worden zorgvuldig gecontroleerd. Maar wij nemen een voorbehoud in acht voor eventuele fouten. Alle patronen zijn uit het Noors vertaald en u kunt altijd het originele patroon bekijken voor maten en schematekeningen. Ga naar het originele patroon voor design DROPS 104-44.

Als u meent dat u een fout gevonden hebt in het patroon, plaats dan alstublieft uw vraag of opmerking in het opmerkingenveld.

© 1982-2015 DROPS DESIGN. Alle rechten zijn aan DROPS voorbehouden. Dit document met onderliggende documenten is voorzien van copyright. Deze patronendatabase is voor iedereen, die haakt of breit – ook als u een winkel heeft. Het maakt niet uit of u wel of niet onze garens verkoopt, de DROPS patronendatabase staat u ter beschikking. Als winkel mag u om de verkoop van uw garens te stimuleren ook gebruik maken van de DROPS patronendatabase. Print de patronen uit of maak kopietjes. Wij vragen u alleen dat u geen wijzigingen of veranderingen in het originele patroon aanbrengt... en dat het patroon, trouw aan de DROPS filosofie, gratis aan uw klant wordt aangeboden.
Verkoop van modellen gebaseerd op een DROPS DESIGN is alleen toegestaan als het op aanvraag gebeurt. Verkoop op grotere en commerciële schaal is niet toegestaan.
Gebruik van DROPS foto’s in verband met marketing/verkoop is uitsluitend toegestaan als het om DROPS garens gaat. De foto mag niet aangepast of veranderd worden en het logo moet duidelijk zichtbaar blijven. Als u kledinglabels maakt in ontwerpen die door Drops Design zijn ontworpen, dienen voorzien te worden van de tekst: “Een DROPS design gemaakt door...”.
Wij behouden het recht om toestemming voor het gebruik van onze patronen in te trekken op ieder moment en zonder opgaaf van redenen.

DROPS Design