Forums


Hier kan je fora in andere talen vinden!

Norsk - Svenska - Dansk - Suomi - English - Deutsch - Nederlands - Français - Español - Português - Eesti keel - Česky - Italiano


Nederlands

Hier vindt u een overzicht van de meest populaire of beste handwerkforums in Nederland. Heeft u ook een favoriet forum, dat hier niet vermeld staat? Stuur dan de link met een korte beschrijving naar nederland@garnstudio.com

Ravelry: Amerikaans (Engelstalig) internetgemeenschap. Een van de grootste en meest populaire ontmoetingsplekken voor brei- en haakgekken, creatieve designers en liefhebbers van handwerken. Hier vind je heel veel informatie over verschillende garens, breinaalden, patronen en veel meer! Ravelry is een leuke en enorme bron van inspiratie en ideeën. Er is ook een eigen DROPS groep met ruim 5000 DROPS enthousiasten. Echt een aanrader!!!

Hobbydoos.nl: Het forum van Hobbydoos.nl - DROPS verkooppunt.

In de wol: Ben je ook dol op handwerken? Op dit forum kan je vragen stellen en informatie uitwisselen over breien, haken, spinnen en weven.

Wolatelier Dian: Een gezellig forum met specialisten die ook ondersteuning bieden op o.a. de patronen van Garnstudio DROPS. Het is jammer dat je er niet van kunt leven, maar wij zijn wel vakfanaten!

Poppenparadijs: Poppenmode en breipatronen. Patronen voor bijvoorbeeld BabyBorn en Barbie.

Costa Forum: lapjes en draadjes. Alles over handwerken en vooral quilten.

www.bandenlint.nl: Online fournituren tegen marktprijzen.