Vore nyeste garnkvaliteter

Klik her for at se vore nye farver.

DROPS ♥ You #4

Til denne udgave af DROPS ♥ You har vi valgt et meget lækkert luksus garn med en kombination af tre af de fineste fibre; Alpaca, uld og hør! Sammen udgør de et meget blødt og slidstærkt garn med et spændende rustikt udtryk og en levende, flot struktur. Dette lækre, bløde garn har et delikat og tweedagtig udtryk og kan bruges til alt fra trendy sweaters i ”oversize” og stilige jakker, til tilbehør som tæpper, halstørklæder huer og vanter. Lav mønstre, snoninger eller bobler eller bruge det gerne til enkle modeller og lad garnet tilføre effekt og struktur! Uanset hvad du vælger får du et garanteret lækkert og varmt resultat. DROPS ♥ You er en samlet betegnelse på forskellige spændende og meget lækre garnkvaliteter som ikke findes i vores ordinære sortiment, men som vi tager ind en begrænset periode. Kvaliteterne vi introducerer, kan variere i indhold, spinding og løbelængde, men fælles for alle kvaliteter er at de er af absolut højeste kvalitet, spundet af vore bedste spinderier og har en fantastisk pris – ofte omkring 60% billigere end lignende kvaliteter på markedet! Produceret i Peru.

Find opskrifter for DROPS ♥ YOU

Til farvekort

DROPS ♥ You #3

Denne udgave af DROPS ♥ YOU er et delikat, håndfarvet luksus garn som består af 50% alpaca og 50% uld. Garnet kan strikkes med flere strikkefastheder, fra gruppe B til C alt efter hvilket udtryk og hvilken struktur som ønskes. Tråden varierer i tykkelse, fra tynd Alpaca til tyk Nepal, hvilket skaber en flot flamé-agtig struktur i smukke ton-i-ton melerede farver. Letstrikket uanset om du er nybegynder eller en mere erfaren strikker! DROPS ♥ YOU er en samlet betegnelse på forskellige, spændende garnkvaliteter som ikke findes i vores ordinære sortiment, men som vi tager ind i en begrænset periode. Kvaliteterne vi introducerer, kan variere i indhold, spinding og løbelængde, men fælles for alle er at de er af højeste kvalitet, spundet af vore bedste spinderier og har en fantastisk pris!

Find opskrifter for DROPS ♥ YOU

Til farvekort

DROPS Cloud

Et nyt og spændende "Blow yarn" som består af den blødeste baby alpaca og den dejligste varme merinould. Konstruktionen er unik og baseret på en helt ny garnteknologi. I stedet for at spinde fibrene sammen så er fibrene fra baby alpacaen og merinoulden blæst ind i en “strømpe”, hvilket gør tøjet som er lavet i dette garn omkring 30-35% lettere end tøj som er lavet i konventionelt spundet garn i samme tykkelse. DROPS Cloud føles vidunderlig blød mod huden, hvilket gør den perfekt til plaider, store tørklæder, sjaler tykke sweaters og lange jakker i både strukturstrik og kabelmønstre. Tøj som er lavet i DROPS Cloud er absolut kløfrit, hvilket betyder at alle kan bære det! Da dette er et helt nyt garn, er der endnu ikke lavet noget design i denne kvalitet, men du finder masser af opskrifter som passer til DROPS Cloud i Garngruppe E. God fornøjelse! Made in Peru

Til farvekort

DROPS Air

Et nyt og spændende "Blow yarn" som består af den blødeste baby alpaca og den dejligste varme merinould. Konstruktionen er unik og baseret på en helt ny garnteknologi. I stedet for at spinde fibrene sammen så er fibrene fra baby alpacaen og merinoulden blæst ind i en “strømpe”, hvilket gør tøjet som er lavet i dette garn omkring 30-35% lettere end tøj som er lavet i konventionelt spundet garn i samme tykkelse. DROPS Air er – som navnet siger – et fantastisk luftigt garn som føles vidunderlig blød mod huden, hvilket gør det perfekt til tilbehør, sjaler sweaters og jakker i både strukturstrik og kabelmønstre. Tøj som er lavet i DROPS Air er absolut kløfrit, hvilket betyder at alle kan bære det! Da dette er et helt nyt garn, er der endnu ikke lavet noget design i denne kvalitet, men du finder masser af opskrifter som passer til DROPS Air i Garngruppe C. God fornøjelse!

Til farvekort

DROPS Brushed Alpaca Silk

Et lækkert garn i en eksklusiv blanding af blød, børstet alpaca og subtilt skinnende silke! Silkeblødt DROPS Alpaca Silk har et sofistikeret farvespekter i bløde beige- og gråtoner, til lækre røde og lilla toner. Garnets fjer lette og overraskende varme egenskaber gør at det passer godt både til mindre og større modeller. På tykkere pinde kan du få et flot resultat på kort tid. DROPS Alpaca Silk kan også gerne bruges som et effektgarn sammen med andre kvaliteter for et nydelig, blødt resultat! Produceret i Peru.

Til farvekort

DROPS Cotton Merino

DROPS Cotton Merino er en kombination af eksklusiv merinould og nydelig langfibret indisk bomuld. Garnet er meget behagelig at arbejde med og giver skønne, komfortable modeller med tydelige og jævne masker. Ulden er Superwash-behandlet og meget mild mod huden og egner sig dermed godt til baby- og børnetøj. Cotton merino består af mange tynde tråde spundet sammen. Dette giver rundhed og fylde og gør at garnet egner sig specielt godt til snoninger, strukturmønstre og perlestrik. Vi har valgt at ikke karte merinoulden og bomulden sammen. Dette gør indfarvningen mere krævende, men fremhæver hver enkel af fibrenes egenskaber på en bedre måde samtidig som der opnåes et større spil i farver og struktur. Merino-fibrene i garnet er 19,5 mikron i diameter, noget som er meget tyndt og klassificeres som "Fine". Uld som benyttes til strikkegarn spænder over 17-28 mikron hvor alt under 23 regnes som kløfrit. Som i alle vore merinogarner kommer merino-ulden fra fritgående dyr i Sydafrika og Sydamerika. Produceret i EU. Garnet er Oeko-Tex® certificeret.

Til farvekort